• Geen producten in je winkelmand.

Onze missie

Geluk en energie creëren en bijdragen tot een gezonder leven

Al onze producten zijn ontworpen om je gezondheid te ondersteunen en met respect voor het milieu zodat jij je kan focussen op wat echt telt.

We bouwen graag aan een positieve mindset en community om jou en de mensen rond jou te inspireren en motiveren tot succes in al je projecten.

Jezelf goed voelen is immers de eerste stap om je dromen te verwezenlijken.

We focussen op kwaliteit

Al onze producten zijn ontworpen door een gepassioneerde thee-kenner. De planten en kruiden zijn zorgvuldig geselecteerd volgens hun helende eigenschappen en smaken om er dan unieke en kwalitatieve mengelingen mee te maken.

Al onze producten zijn biologisch.

We zetten ons in voor een duurzaam bedrijf en gezonde klanten. Dat vereist 2 dingen: we mijden het gebruik van pesticiden en zorgen voor onze theeboeren.

Thee is zeer gevoelig aan pesticiden en een van de meest vervuilde producten in de wereld. Het ‘biologisch’ label verzekert dat de theeblaadjes niet chemisch behandeld zijn. Dit is de beste garantie om zeker te zijn dat we gezonde producten leveren.

Ons doel is om CO2 negatief te zijn.

Elke beslissing wordt overwogen door middel van de “green scope”. We streven om de meest milieuvriendelijke oplossingen aan te bieden en ondertussen te blijven zoeken naar betere alternatieven. We zijn ons bewust dat dit een moeilijk opdracht is gezien onze thee van overal ter wereld komt. Daarom hebben we besloten 10% van onze winst te gebruiken om groene projecten te sponsoren (bv. heraanleg van bomen) om zo onze CO2 uitstoot te compenseren. Misschien maken we ooit onze eigen Europese thee velden wel?

Leer ons team kennen

Louis-Paul Valadoux: medeoprichter

Louis-Paul Valadoux - Mede-oprichter

Ansa Faro: medeoprichter

Ansa Faro - Mede-oprichter

Kim Delgadillo: medeoprichter

Kim Delgadillo - Mede-oprichter